Тук ще научите повече за интериорния дизайн и защо се нуждаете от него.

Защо да наемем интериорен дизайнер?

Овладяването на функция и пространства,съчетаването на цветове,композициите от мебели,декорации и осветления е сложна задача. Не на последно място ще спестите много време и парични средства. Наемайки професионалист, Вие пропускате дългото обикаляне по магазини и досадното сравняване на цени, защото ние знаем къде качество и цена съвпадат. Пестите и от преправяне на несполучливи опити. От нас получавате идеята под формата на 3D визуализация. Така виждате крайния резултат, преди да сте вложили и стотинка. Ние ще направим проект, който ще отговори на Вашите желания и Вашия бюджет, пречупен през призмата на модерното, естетиката и функционалността.

Какво получавам срещу парите си?

Нашата работа се дели основно на три етапа:

Ако не ни хареса проектът?

Представяйки Ви идейния проект под формата на 3D визуализация, ние ви представяме нашата идея. Заедно с Вас ще я обсъдим и корегираме при нужда, така че да отговори на Вашите изисквания.

Проекта изпълним ли е?

Нашите проекти са 100% изпълними. Всеки един детайл, мебел, декор, настилка, осветление и т.н. са предварително обмислени и избрани. При залагането им в проекта вече е известно от къде да се закупят, къде да се поръчат или как да се направят.. Благодарение на богатия си опит, ние знаем къде да намерим най-доброто за вас, на най-добрата цена.

Колко струва проектът?

Определянето на цената е индивидуално за всеки проект. Нека първо се срещнем, да се запознаем с обекта и обсъдим с какво можем да Ви бъдем полезни. Обадете ни се и ще намерим вариант, удоволетворяващ всички.